Gel Gör

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Üç Artı Bir 1. Bölüm


18 Mayıs tarihli Üç Artı Bir mizah programı 1. bölüm Star Tv ekranlarında yayınlandı. Cumartesi gece 23:30'da yayına giren Üç Artı Bir gece şovu sunucuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak izleyicilere mizah ve espri dolu dakikalar yaşattı.

Üç Artı Bir  ilk programında sunucuların kendi hayatlarından kareler sunması ve çocukluk zamanlarındaki videolarını paylaşması seyircilere keyifli anlar yaşattı. Oğuzhan Koç'un çocukluk zamanlarından bir video vardı ki programı aldı götürdü. Sosyal medyada cork cork diye bir sürü twitler gördük.

Programın başlarında Kongo'lu sempatik seyircinin bir anda programa dahil olması ve cork cork diye sözleri olan şarkıyı tekrar ettirilmesi programın gidiş hattında hep konuşuldu.
Sosyal medya Üç Artı Bir programı hakkında ilk olarak biraz temkinli yazılar yazsa da, programın devamında corklaya corklaya gülüyorum diye hissettiklerini belirtti. Sözlük sitelerindeki bazı yazarlar programın esprilerini ve program içeriğini beğenmediği şeklinde yazılar yazsa da, büyük bir bölümü çok beğendiğini formatın zekice düşünüldüğünü, cumartesi gecelerinin vazgeçilmez programı olacağını ve programın uzun soluklu devam edeceği konularında hem fikir oldular.

Üç Artı Bir Konukları diyetisyen Gürkan Kubilay ve Beyoğlu'nda senelerce bayan olarak taksicilik yapan Nebahat ablaydı. Gürkan Kubilay programın ilk konuğu olarak dahil oldu. Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ı zayıflatamayan diyetisyen olarak esprili şekilde stüdyoya davet edilen Gürkan Kubilay 160 kilo olan hastasını 60 kilo olarak nasıl zayıflattığı hakkında bilgiler verdi. Bir diğer konuk taksicilik yapan Nebahat ablaydı. Bayan olarak taksicilik yaptığı mesleğinden paylaşımlarda bulunarak programa renk kattı.

Üç Artı Bir programı ilk yayınında Türkiye'de Trend Topic 1. sırada yer aldı. Dünya sıralamasında 2. konuma kadar yükseldi. Sosyal medya izlenimlerine bakıldığında seyircilerin Üç Artı Bir gece programını çok sevdiği aşikar olarak belli olmuş oldu.

Program içinde interaktif skeçlerin olması şovun rengini daha kaliteli hale getirdi. BKM oyuncularının 3+1 programında skeçlerine devam edecek olması sevenleri ve izleyicileri için isabet bir karar olmuş.

Programın son bölümünde, program içi yaşananların değerlendirilmesi ve kişisel eleştirilerin yapıldı bölüm yer aldı.

Üç Artı Bir 1.bölümü izlemek için BURAYA tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder